De Gezonde Wereld – Leef zo gezond mogelijk

Een mooi blog over een gezonde levenswijze, wie wil dat nu niet lezen. Op het internet verschijnen wel eens pareltjes die te mooi zijn om niet te delen. De Gezonde wereld is er zo één, een verzameling met gezonde tips en lifehacks die je moet lezen. Alle soorten voedingssupplementen en de weldadige eigenschappen daarvan komen voorbij.

Op De Gezonde Wereld gaan ze de uitdaging aan om nieuwe concepten te bedenken om de gezondheid van mensen op het gebied van voeding maar ook leefomgeving te verbeteren. Dit doen ze door betaalbare, gezonde en lekkere voedingssupplementen te onderzoeken en beschrijven. Het is een blog met een idealistische insteek, geen commercieel belang en geen addertjes onder het gras.

Leef zo gezond mogelijk is het advies en de missie van de leden van De Gezonde Wereld. Wil je meer weten over De Gezonde Wereld ga dan naar het Blog.

ADVERTENTIE:
Afvallen of lekker sportief bezig zijn? Kijk dan eens op de website FitmetDylan Bootcamp in Alkmaar e.o. Heerlijk buiten sporten in de natuur op de mooiste plekken van Alkmaar & Heiloo. Start met een gratis proefles.

Biologische groothandel Smart & Zo
Biologisch, vegan & zero waste dus bij biologische groothandel Smart & Zo bent u dus aan het juiste adres als u op zoek bent naar een groothandel voor uw biologische, vegan & zero waste producten. Onze producten zijn van hoge kwaliteit bestaan voor een groot deel uit volledig recyclebare verpakkingen en de grondstoffen zijn vaak direct afkomstig van de bron.