Dé oplossing voor de thuiskweker De MiniGrowBox

De laatste jaren wordt cannabis sociaal steeds meer geaccepteerd om de medicinale werking. Ook zijn er steeds meer mensen die de cannabinoïde CBD als voedingsupplement gebruiken. Dit zijn fantastische ontwikkelingen want rond de cannabis plant hangt al veel te lang een uitgesproken stigma. De medische waarde voor mens en dier van de cannabisplant wordt al 90 jaar genegeerd of ontkent. Met nieuwe innovaties gaat het sneller dan gedacht. Denk bijvoorbeeld aan de MiniGrow Box!

Coffeeshop wiet

Door de toenemende populariteit van cannabis gaan er ook steeds meer mensen op zoek naar een betrouwbare leverancier voor hun cannabis. In Nederland heb je gelukkig sinds de jaren zeventig coffeeshops waar je terecht kunt voor wiet. Maar deze coffeeshop wiet wordt puur op THC waarde gekweekt en regelmatig kunstmatig gemodificeerd om de prijs per oogst op te voeren.

Buiten kweken

Veel cannabis gebruikers nemen daarom het heft in eigen hand en besluiten zelf planten te gaan kweken. Mensen met een eigen tuin zetten tijdens de zomer maanden een aantal planten buiten om een voorraadje biologische wiet te kweken. Helaas is buiten kweken in Nederland gedurende wintermaanden niet mogelijk. En voor mensen zonder tuin is buiten kweken al helemaal geen optie.

Binnen kweken

Het alternatief is binnenkweken. Hiervoor bestaan verschillende oplossingen. Je hebt de keuze tussen een kweektent of een grote en vaak lelijke kweekkast. Deze moet je in een extra kamer of op zolder zetten omdat beide oplossingen verre van discreet zijn. Dit type kasten en tenten zijn ook behoorlijk groot en kunnen daarom niet onopvallend in de huiskamer of een studio appartement gezet worden.

De oplossing

Maak kennis met de MiniGrow, de discrete en stijlvolle oplossing voor de ” privé gebruik “ thuiskweker. De MiniGrowBox is een unieke kleine kweekkast, geoptimaliseerd voor het groeien en bloeien van één enkele plant in een perfecte omgeving. In de MiniGrow wordt je plant verwend met behulp van hypermoderne licht- en computertechnologie voor optimale groei en de beste opbrengst per vierkante meter. De kast is klein maar ontworpen om grote prestaties te leveren.

Past in elke woning en interieur

MiniGrow is ontworpen om te passen in elke woning of interieur. Of je nu in een studio of villa woont. De MiniGrow is een welkome metgezel in uw woonkamer, studeerkamer of slaapkamer.
Het is simpel en ontzettend leuk om uw favoriete plant te groeien in de kleinste en beste kwaliteit kweekkast ter wereld. Géén geur-, géén licht- en géén geluids-overlast dankzij de modernste technologie. Deze box is volledig in Nederland ontworpen en gebouwd.

wietkast minigrowbox

Kweek discreet met de laatste technologie

Aan de binnenzijde zorgt hypermoderne technologie ervoor dat uw favoriete plant maximaal rendement uit een vierkante meter haalt. Licht is de beste voeding voor uw plant. Een slimme en krachtige computer simuleert de zon en de seizoenen die uw plant nodig heeft. De MiniGrow is geoptimaliseerd om de opbrengst te maximaliseren, terwijl uw plant klein blijft. Vrienden en kennissen zullen niets opmerken want MiniGrow is fluisterstil en lekt géén geur of licht.

Van Nederlandse bodem

De MiniGrow kweekkast is uitgevonden, ontworpen en vervaardigd in Nederland. Ontworpen om optimaal gebruik te maken van minimaal beschikbare ruimte. De behuizing en onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit. Het 3D-ontwerp- en gebruikte modulaire fabricageproces zorgen er voor dat de ontwikkelaar vernieuwend blijft.

Minigrow-gebruikers worden voorzien van verbeteringen en de nieuwste innovaties zodra ze beschikbaar zijn. De unieke combinatie van kwaliteit, design en technologie maakt MiniGrow de ultieme discrete kweekoplossing voor iedereen!

Twee jaar lang Beta testen

De beta test exemplaren werkte al goed en de kwaliteit van de gebruikte leds, camera en electronica is gedurende de beta testen constant naar boven bijgesteld. Opbrengsten van 25 gram per 11 weken zijn voor beginners, die nog fouten maken in doseringen van voeding en water echt heel goed mogelijk. De max opbrengst bij de testgroep van een ervaren kweker was maar liefst 55 gram droog materiaal, wel is hier de scrog techniek voor gebruikt.

mingrowbox cannabisbox wietkast