Traditionele koffie met hennep

Bent u dol op koffie en daarnaast ook een fan van al het goede dat de hennepplant te bieden heeft? Dan introduceer ik nu een geweldig product dat u zeker zal aanspreken. Het merk Cannabissimo heeft namelijk een koffie op de markt gebracht die de beste koffiebonen combineert met hennepzaden. Het resultaat is een heerlijke koffie die bovendien een stuk gezonder is.

Cannabissimo hennep koffie

  • Koffiebonen gemengd met hennepzaden
  • Arabica en Robusta koffiebonen
  • Gluten vrij
  • Geen conserveermiddelen
  • Uitsluitend natuurlijke smaakstoffen

Het beste van koffie en hennep

Dat hennepzaden goed zijn voor de gezondheid is al lang bekend. Hennepzaden zitten namelijk boordevol met gezonde vetten zoals omega 3, omega 6 en omega 9 in precies de goede verhouding. Daarnaast is hennepzaad rijk aan mineralen zoals kalium, calcium, ijzer, fosfor, zink, jodium, magnesium, koper, vitamine C, E  en de B-vitamines B1, B2, B3 en B6. Profiteer dus nu van de vele voordelen van hennepzaden terwijl u geniet van een heerlijk kopje koffie.

Meer weten over hennep en CBD? Je vindt alle informatie bij onze partner.

Filterkoffie zetten zoals u gewend bent

De ene persoon houdt van een super stevige kop koffie en de ander drinkt koffie bij voorkeur wat minder sterk. Dit is gelukkig géén reden om deze koffie niet in huis te halen. De toevoeging van hennepzaden heeft namelijk geen enkele invloed op hoe u de koffie zet. Zoals u gewend bent van reguliere koffie, kunt zelf de koffie/water verhouding bepalen. Deze koffie bevat minder cafeïne dan reguliere Arabica en Robusta koffie maar dat is eigenlijk alleen maar beter voor de gezondheid.

Over Cannabissimo

Cannabissimo is een nieuw product van het Italiaans bedrijf Fitness Coffee GVM dat op traditionele wijze koffie, Thee en andere warme dranken produceert. Met haar innovatieve producten bestormen ze de warme dranken markt en zijn ze een van de weinige bedrijven in Europa waar men hennepkoffie van hoge kwaliteit produceert.

Liever een kop koffie?

Er zijn al talloze soorten thee die hennep bevatten en dat is natuurlijk fantastisch. Maar als je een echt koffie drinker bent zoals ik, heb je daar weinig aan. Ik was dus ook blij verrast toen ik deze Cannabissimo koffie ontdekte. De hennep koffie proeft iets vetter dan reguliere koffie en daar moest ik in het begin even aan wennen. Maar voor de rest is het uitstekende koffie met een heerlijke smaak.

Google is je vriend voor de verkooppunten van versgemalen Cannabissimo koffie.