THC

Zo maak je zelf wietolie met de cannolator

Wietolie maken met de cannolator

Veel mensen kennen wietolie als een extract van cannabis met een heilzame werking, een positief imago dus. Toch is het natuurlijke product nagenoeg nergens legaal te krijgen. Gelukkig is het wel toegestaan om de olie zelf te maken. Met een cannolator is dit geen enkele moeite.

In slechts twee uur tijd en met een paar stappen produceert het apparaat pure wietolie, waarna je deze naar wens kunt verdunnen met bijvoorbeeld olijfolie of hennepzaadolie. Onderstaande tutorial laat je zien hoe je wietolie maakt met een cannolator.

Wietolie maken was nog nooit zo gemakkelijk als met de Cannolator van “stichting Medi-Wiet”! U kunt nu zelf moeiteloos uw eigen THC olie, Wiet olie, of cannabisolie maken. Met dit apparaat kun je zelf olie maken. Door het zelf te maken bepaalt U de sterkte en samenstelling van uw eigen cannabisolie!

Veiligheid

Onthoud dat het erg gevaarlijk kan zijn om zelf cannabisextracten te maken. De dampen zijn brandgevaarlijk, gevaarlijk om in te ademen en kunnen zelfs oogletsel veroorzaken. Niet alleen mensen die een extract maken kunnen daar last van krijgen, maar bijvoorbeeld ook de buren. Mede om die redenen is het per wet verboden om zelf cannabisextracten te maken.

Het is altijd veiliger om een flesje CBD-olie bij een (online) winkel te kopen van een gerenommeerd bedrijf. Mensen die niet beschikken over kennis van de juiste voorzorgsmaatregelen moeten niet proberen zelf extracten te maken. Als je ondanks alle risico’s toch besluit een extract te maken, gebruik dan in ieder geval het juiste oplosmiddel.

Bekijk ook onze pagina over gebruik van oplosmiddelen.

 

Voor het maken van wietolie heb je naast een cannolator ook een babyflesverwarmer en alcohol nodig. De zelfgemaakte olie is op kamertemperatuur met gemak een jaar houdbaar en in de koelkast zelfs langer.

Online is de cannolator te bestellen bij diverse winkels. Google is je beste vriend. Zoek “cannolator”, voor een online winkel met korte levertijden.

Inhoud cannolator pakket:

  • 1 Cannolator standaard
  • 2 Glazen buizen van slagvast en hittebestendig borosilicaatglazen extractiebuizen
  • 1 maatbeker 250Ml
  • 3x 10 cc. pipetflesjes
  • 1 extra lange schoonmaakborstel
  • 1 op maat gemaakte handige schoonmaak pen voor het leeghalen van de extractiebuizen.
  • 1 thermometer om de temperatuur in de gaten te houden.
  • 1 folder met instructies

Let op er zit géén babyflesverwarmer en géén alcohol in het cannolator pakket, die moet je zelf nog los verkrijgen.

DELEN
Gerelateerde Artikelen:
THC-verhouding-CBD
CBD in de juiste verhouding gemengd met THC
vaporizer medicinale wiet
VAPORISER.NL verdampen van marijuana of wiet
hoe-wordt-hasj-gemaakt
Hoe wordt Marokkaanse hasj gemaakt en meegenomen?

Comments are closed.